Løber

16.1 km løb i en kummefryser

Løbetræning #1

Jeg skulle i dag ud og løbe den første tur i 2016. Det nye indtil videre har været fyldt med dårlige undskyldninger for ikke at komme ud og løbe. Det går ikke, når man gerne vil se noget fremgang mod målet. Et halvmarathon under 2 timer.
Min plan var blot at få en del kilometer i benene. Og det lykkedes. Det blev til en rolig tur gennem det tilsneede og frosne Aarhus. Termometret stod på -8°C og det kunne bestemt mærkes de første 5-6 km. Herefter kom varmen mere og mere. Og herefter var det egentlig ikke noget jeg bed yderligere mærke i.

Svært at holde varmen

Mit outfit for denne tur var en Craft Active Extreme Windstopper som inderste lag. Som mellemlag en Gore Air Zip Long og så min Gore Mythos 2.0 Windstopper vest som yderste lag. På benene havde jeg et par Asics Windstopper tights. På fødder et par Teko Merino Light samt mine Adidas Supernova Glide Boost 8. På hænderne havde jeg et par alt for tynde Nike løbehandsker. Jeg burde måske overveje et par tykkere handsker eller nogle med Windstopper i. For de første 5-6 km var altså ikke voldsomt sjove. Man må jo optimere hvor man kan.
Bortset fra handskerne, så var dette udstyr det optimale for mig på denne dag
.
Midtvejs på turen løb jeg gennem botanisk have. Den viste sig fra sin bedste side med sine frosne træer og store sneklædte plæner hvor mange familier var ude og kælke.

 

Løbetræning #1Fra botanisk kom jeg til Vesterbro torv hvor jeg drejede ud af silkeborgvej, for at komme på Ringgaden igen, og videre hjem af den vej. Det var en utrolig dejlig tur hvor jeg virkelig blev luftet igennem.
Undervejs kom jeg til at tænke på mit halvmarathon i USA i sommers. Her løb jeg i 35°C varme, hvilket ikke var videre behageligt. I dag var temperaturen 43°C koldere. 43°C. Det er altså en god slat. Ikke at jeg kan bruge dette til noget. Men det er da en lidt sjov fact.

Næste tur – #2

Min næste trænings-/løbetur bliver onsdag aften sammen med Runaar. Du kan læse om Runaar under punktet ‘løbetræning’ i menuen.

 

Facebook Kommentar