Løber

Sub 2 på halvmarathon distancen

Sub 2

Endelig nåede jeg mit mål. At komme under Sub 2 på halvmarathon distancen. Det tog også “kun” 10 forsøg at nå dertil.
Mit første halvmarathon løb jeg i 2015. Dette var Aarhus City Halvmarathon. Dengang sagde tiden 2:26:06. Cirka 2 år efter, d. 9 september 2017 løb jeg Broløbet over Storebæltsbroen. Her blev tiden næsten en halv time hurtigere end mit første løb. Tiden her sagde 1:58:44.

Jeg vil stadig gerne kunne ligge stabilt under 2 timer. Dvs. at selv på lidt hårdere løb, vil det være muligt at komme under. Men dette er ikke et mål i sig selv. Men forhåbentlig bliver det bare følgevirkning af den træning jeg nu skal i gang med.

Jeg havde jo selv sat mig det mål, at når jeg kom under 2 timer på halvmarathon distancen, så vil jeg begynde at på fokusere på marathon træning frem mod Copenhagen Marathon 2018. Dette kan jeg nu gå i gang med

Træningen består i at følge programmet ved Hechmann Running. Dette program har jeg kort beskrevet på træningssiden

Facebook Kommentar