Løber

Drømmen om The Six Marathon Majors

Majors Medal

I livet sætter man ofte sig nogle mål. Og nogle gange er de mere ambitiøse end andre. I mit proffesionelle liv har jeg opnået det jeg vil. I hvert fald indtil videre. Jeg har fået en uddannelse som skaffede mig en drømmejob som webudvikler i en stor IT virksomhed. Jeg elsker at gå på arbejde. Men uden for arbejdslivet må man vel også gerne sætte sig nogle mål?

På et tidspunkt overvejede jeg at drømme om en Ironman. Ja jeg overvejde at drømme om det. Men svømning bliver bare aldrig min kop te. Og det har jeg bare måtte indse.

Et alternativ til Ironman, men som ikke indebærer svømning de 6 Marathon Majors. Disse 6 løb er henholdsvis

  • Berlin Marathon
  • London Marathon
  • Tokyo Marathon
  • Boston Marathon
  • New York Marathon
  • Chicago Marathon

Jeg synes det kunne være mega fedt at blive blandt de omkring 2500 mennesker i verden som har gennemført disse 6 Majors. Men det kommer til at koste. Både på den ene og den anden måde. Fælles for disse løb er, at for at deltage i disse skal man kvalificere sig ved at løbe tider under 3 timer og 20min. Det bliver en kæmpe kamp at komme derned omkring.

Alternativt kan man. hvis man er tålmodig og samtidig har økonomien i orden, købe løberejser hos f.eks Marathon Travel. Her køber man en samlet pakkerejse hvori startnummer til løbet er inkluderet i prisen. Der er dog ikke mange billetter til salg hos disse specialiserede rejseselskaber. Og lige nu er der ventelister til fleste af de 6 Majors helt frem til 2022. Det kommer altså til at ligge mange år ude i fremtiden.
Ikke desto mindre er det altid godt at have et mål som man stræber hen mod. Og jeg tror personligt jeg kommer til at gå efter dette..

Facebook Kommentar