LøberOfficielle løb

Copenhagen Marathon 2018

Copenhagen Marathon 2018

For rigtig mange løbeentusiaster er nedtælling til Copenhagen Marathon for alvor i gang. Der er dags dato, 25 dage til 2017-udgaven bliver skudt i gang. For mit vedkommende er der nærmere omkring 400 dage til. Jeg skal nemlig med til Copenhagen Marathon 2018.
Men hvorfor først i 2018?

Årsagen til at det først er i 2018 at jeg igen tager kampen op med de 42.2 km i Københavns gader er af flere årsager. Den første årsag er at jeg træningsmæssigt først vil kunne være klar til et helt marathon til næste år. I hvert fald hvis jeg vil have en tilfredsstillende tid.
Den anden årsag er at det i 2018 vil være præcis 10 år siden jeg løb mit første og hidtil eneste marathon. Den gang uden nogen form for træning og hvor den længste løbetur lød på omkring 8-9 km. Den gang blev tiden 5:27:02. Absolut godkendt taget i betragtning af trænings niveauet inden da.

til Copenhagen Marathon 2018 går jeg efter at skære 1.5 time i min 2008 tid. Målet er altså 3:57:02. Træningen det næste års tid derfor blive mere og mere præget af marathon distancen og ikke halvmarathon distancen som jeg indtil nu har koncentreret mig om.

Se mere på Copenhagen Marathon’s website

Facebook Kommentar