Officielle løb

Vinterløbet – Scandinavian Center – 10 km

Foto: Aarhus Motion

Jeg har i dag løbet det første officielle løb i 2017. Vinterløbet – Scandinavian Center – 10 km skulle gennemføres på en dag hvor kulde og isslag havde magten. I hvert fald ifølge vejrudsigten. Kulden holdte stik. Men isslaget var heldigvis forsvundet da løbet blev skudt afsted kl. 10:44

24 timer inden løbet havde jeg tænkt at jeg vil prøve at gennemføre på omkring 52 min. Men allerede da isslag blev nævnt i vejrudsigten satte jeg tiden til. 55 min var nu målet.

Vinterløbet - Scandinavian Center - 10 km

I foregående løb har jeg gang på gang lagt for hårdt ud. Og det blev også tilfældet i dag. Jeg startede med at følge med en gruppe som skulle løbe pace 5:30. Men.. Det gik bare for stærkt. Vi startede ud med de første 3 km i pace 5:20. Jeg vidste godt at det højst sandsynligt var for hård en start. Men jeg gav det chancen. Og jeg fejlede. Mine ben døde helt efter 3-4 km. Derefter vidste jeg godt at 55 min ikke kom på tale.
Resten af distancen lå omkring 5:40-5:55 og jeg kom i mål på 56:23.

Næste vinterløb er i Brabrand d. 26 feb. Her kommer jeg kun til at løbe 5 km, da vi skal til 18 års fødselsdag 1.5 time efter startskuddet. Så der skal løbes til, så jeg hurtigt kan komme hjem igen. Forhåbentlig kan jeg ramme 23-24 min tid.

Facebook Kommentar