Officielle løb

Halvmarathon på Storebæltsbroen

Halvmarathon på Storebæltsbroen

Afholdes lørdag d. 9 september kl. 16:30 – 21.1 km

Hvert tredje år afholdes Broløbet. Man starter i ud Nyborg, tæt på hvor Storebæltsbroen starter. Derefter går turen over broen til Korsør hvor løbet afsluttes. 21.1 km som, hvis vejret tillader det, kan blive utrolig flot. Til gengæld kan det også blive et vanvittigt løb hvis vejret og ikke mindst vinden viser sig fra sin mere kedelige side.

Jeg har udelukkende tilmeldt mig for oplevelsens skyld. Samme årsag som da jeg i marts 2016 løb halvmarathon på Silverstone i England. Det bliver altså ikke noget løb hvor jeg vil prøve at sætte nogen rekord. Det handler bare om den gode og sjove oplevelse. Det er nu altså bare noget over løb hvor man kommer på nogle, normalt utilgængelige veje/områder

Facebook Kommentar