Løber

Lang ufrivillig løbepause

Halvmarathon over Storebæltsbroen

Den seneste tid er det ikke blevet til meget løbetræning. Jeg startede i praktik som webudvikler i midten af januar, og siden da er det ikke blevet til megen løbetræning. Jeg havde nok ikke regnet med at jeg var så træt når arbejdsdagen var ovre + madlavning + opvask og 4x madkasser. Men det har jeg måtte sande at det var/er.
Oveni det har jeg været syg 2 gange på 3 uger med den obligatoriske influenza/forkølelse. Og min lille Isabella har også været nede og ligge i nogle dage. De sidste par uger må bare siges ikke at have været optimale.

løbetræning

Nu går det snart løs

Om 3 uger skal jeg løbe mit første halvmarathon på Silverstone i England. Det bliver bare et løb som skal nydes og opleves. Jeg må se om jeg ikke kan få selfiestangen med så jeg kan få nogle gode billeder fra banen og pitområdet.
Forhåbentlig kan jeg stadig komme i mål inden uret runder 2 timer og 15 min.

Når jeg kommer hjem fra England bliver træningen i den grad intensiveret. Mit mål er under 2 timer ved Aarhus City Halvmarathon d. 19 juni. Så træningen skal virkelig i gang. Senere på året løber jeg CPHhalf (18 september). Og her vil jeg gerne skære yderligere 5 min af tiden. Jeg vil meget gerne ramme 1 time og 50 min.
Mit sidste planlagte halvmarathon i 2016 er Skagen Halvmarathon som ligger 3 uger efter CPHhalf. Her håber jeg på en tid som er lige så god som tiden fra København.

Facebook Kommentar