Løber

Husk nu at sætte uret til opladning

Løbetræning

Ja… Denne dag måtte jo komme…

Jeg havde snøret løbeskoene og fået tilpas med tøj på, til en god lang tur i et vejr som jeg ikke helt vidste hvad ville munde ud i. Turen gik mod Viby Torv og ned på brabrandstien. Op af Ringgaden og ned gennem botanisk have for igen at komme tilbage på brabrandstien og hjem via Viby Torv igen. 16.5 km hvor næsten halvdelen af turen blev løbet uden nogen pace fra min Garmin ur. 

LøbetræningJeg havde nemlig glemt at lade det op. Og på turen gennem botanisk have fik jeg så beskeden om “batteri lavt”. Da beskeden poppede op på uret løb jeg de resterende meter så jeg kunne registrere 9 km på uret. Tiden var 53 min og klokken var præcis 11:15.
Uret bruger naturligvis mere batteri når man hele tiden skal have kontakt med en satellit. Så derfor valgte jeg at stoppe det efter 9km og så bare se hvad klokken var når jeg kom hjem.

Erfaring

Nu har jeg løbet med min Garmin Forerunner 220 i et års tid. På den tid har jeg fået en rigtig god fornemmelse at min pace. Og jeg vil mene at jeg godt kan løbe tur i pace 5:30 uden brug af GPS ur. Det var noget som jeg nu kunne få tjekket på denne tur. Jeg så gerne en Gns. pace for hele tiden omkring 6 min/km.

Da jeg kom hjem fra turen gik jeg ind på http://ruteplanner.iform.dk/  for at opmåle den del af ruten som jeg løb efter jeg stoppede mit ur inde i botanisk have. Ruten opmålte jeg til 7.52 km. Og tiden var præcis 45 min. Jeg var nemlig hjemme præcis kl. 12. Det giver en Gns. pace på 5:53 min/km. Det er ikke langt fra de 6 min/km som jeg gik efter. Så jeg føler bestemt jeg fik bekræftet at min pace fornemmelse er rigtig god.
Ikke at det er noget som jeg vil benytte mig. For som udgangspunkt har jeg altid mit ur på. Men skulle det gå død for strøm en anden gang. Ja så kan jeg jo mærke på mig selv hvor hurtig jeg er.

Løbetræning

 

 

Facebook Kommentar