LøberOfficielle løb

Startnr. til Berlin Halvmarathon 2018

Startnr. til Berlin Halvmarathon 2018

Jeg har i dag bestilt startnr. til Berlin Halvmarathon 2018. Jeg tror det er bliver et fedt løb. Jeg slæber hele familien med (incl. forældre + svigerforældre). Selvom der er et lille års tid til, så har vi talt om at køre i bil derned fredag morgen. Der ved har vi fredag eftermiddag/aften + lørdag til sightseeing i Berlin.

Please don’t

I 2016 løb jeg halvmarathon på den Engelske Formel 1 bane, Silverstone. Dette foregik en søndag. Ligesom rejseplanen er for Berlin, så rejste vi til London om fredagen, og kunne derfor gå på sightseeing i London fredag eftermiddag samt hele lørdag. Dette betød at vi om lørdagen gik 7-8km fordelt over 10 timer.
Der blev altså på ingen måde slappet af. Hvilket absolut ikke var ideelt for forberedelsen til de strabadser jeg skulle ud på om søndagen.
Det resulterede i et rigtig surt løb hvor jeg efter 10 km var fuldstændig færdig. Min tid lød på 2t20m15sek hvilket var noget under det mål jeg havde sat mig.

Dette må ikke ske i Berlin. Så derfor skal der virkelig spares på kilometer i benene i de sidste 36 timer op til løbet.

 

 

 

 

Facebook Kommentar